Om oss

TERANA AB är sedan 1988 en leverantör utav rörsystem för VA, VVS och Kabelskydd. Vår ambition är att erbjuda ett komplett sortiment inom dessa områden som uppfyller marknadens krav vad gäller kvalité, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet. Genom vårt samarbete med flera utav Europas bästa tillverkare har vi en stor flexibilitet när det gäller att ta fram den mest optimala lösningen.  Från vårt välsorterade lager i Kungsör hanterar vi varje order snabbt och effektivt och förser kunder runtom i hela Skandinavien.

Vi är moderföretag till Östpipe och Terana Syd och ingår i Meltex-koncernen. Meltex är en av dom ledande tillverkarna och återförsäljare i Finland inom VA och VVS.

ÖSTPIPE AB är ett lokalt företag i Östergötland som levererar produkter inom mark, VA och grundbyggnationer, främst till entreprenörer och lantbruk.

Vi har ett stort produktsortiment och erbjuder snabba leveranser. Vårt mål är att vara ett mer personligt alternativ där kunden alltid står i fokus. Vi vill vara en engagerad partner/leverantör som man alltid kan fråga om råd och tips!

Vi är ett systerföretag till Terana Infra och Terana Syd och ingår i Meltex koncernen. Meltex är en av dom ledande tillverkarna och återförsäljare i Finland inom VA och VVS.

 

TERANA SYD AB Vår ambition är att erbjuda rörsystem som löser dina behov på bästa möjliga sätt, både när det gäller kvalité och kostnadseffektivitet. Genom att samarbeta med flera av Europas bästa tillverkare av rörsystem har vi en enorm flexibilitet. Vi har fokus på högkvalitativt VA-material men har dessutom utökat sortimentet med tappvatten och eget golvvärme-system INOWA.

Vi är ett systerföretag till Terana Infra och Östpipe och ingår i Meltex koncernen. Meltex är en av dom ledande tillverkarna och återförsäljare i Finland inom VA och VVS.

Certifierade produkter enligt Nordic Polymark.

Europa har fått gemensamma produktstandarder, EN-standarder. De nordiska länderna har en likartad byggtradition och därför har de nordiska länderna enats om att introducera ett gemensamt kvalitetsmärke för plaströrsprodukter, Nordic Poly Mark.

Nordic Poly Mark är liksom tidigare nordiska kvalitetsmärken ett frivilligt kvalitetsmärke för plaströrsprodukter.

Kvalité

Genom vårt internationella kontaktnät följer vi noga produktutvecklingen och den nya teknologin inom VA-området.

Vi väljer våra leverantörer med största omsorg och våra främsta kriterier är hög kvalitet och leveranssäkerhet. Med det som ledstjärna har vi byggt upp vår verksamhet som i dag har ett komplett sortiment och ett välförsett lager från vilket vi snabbt kan leverera till våra kunder.

0
    0
    Din plocklista
    Din plocklista är tomÅtergå till sortiment